JOSÉ A.VALLS SUBIRATS i la seua obra en tesi doctoral

31 Enero 2022

El treball portat a terme per Hèctor Tarín, abarca la vida i obra del que va ser director de la Banda i Escola de Música Ciutat de Benicarló entre 1976 i 1983, amb una extensa obra de més de 1500 pàgines -en dos tomos- i en la que han col.laborat nombroses persones de l'entorn de José Antonio i de molts indrets. 

Tarín ha estat vora  quatre anys recopilant informació de tot tipus d'aquest estimat director, que en el seu moment l'Ajuntament de Benicarló li va dedicar un carrer. El passat mes d'abril Hèctor Tarín va realitzar un concert d'orgue a l'esglèsia de Sant Bertomeu de Benicarló on va incloure l'estrena d'una obra per a clarinet i orgue de Valls.

Més endavant, aquest treball sortirà a  la llum en format de llibre més senzill. L'obra de Tarín arranca degut a que el seu pare, que va ser company d'estudis de Valls al Conservatori de València,  va encoratjar a Hèctor a treballar sobre aquest autor. Passem en foto la portada de la tesi doctoral, facilitada per Inma Valls, germana de José Antonio. Moltes felicitats a l'autor per aquest treball històric i únic